Om företaget

VD Johan Duprez

"

NEP utvecklar effektiva lösningar med produktionsfokus och miljöhjärta. Från och med 2023 sammanfattar vi NEPs kvaliteter med uttrycket Enklare Tillsammans.

Johan Duprez, VD 
Läs mer här.

Syfte och mission

Enklare tillsammans för en mer hållbar framtid. Hos oss handlar det inte bara om att leverera tekniska lösningar; det handlar om att stärka, förbättra och forma en framtid präglad av hållbarhet och samarbete.

NEP Modellen

NEP:s modell bygger på att våra specialister arbetar utifrån en redaktionsmodell. Vi delar med oss av våra problem och med detta kom nya infallsvinklar och nya lösningar.

Code of Conduct

Det finns fyra grundstenar för vår uppförandekod. Vi följer FNs Global Compact-principer, samt har riktlinjer för hållbarhet, relationer och ständig utveckling.

Kvalitetspolicy

Nordic Engineering Partner är en pålitlig och hållbar partner inom design, ingenjörskonst och testutveckling. Det viktigaste för oss är att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Hållbarhet

Hållbarhet och miljö är grundläggande aspekter i NEP´s verksamhet, därav valet av vår logotyp (digitaliserad sol). Vårt arbete genomsyras av ett miljötänk med målsättningen att på bästa sätt minimera miljöpåverkan.

Integritet

Personlig integritet är viktig för NEP för att säkerställa att vi skyddar personuppgifter. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter.

NEP Norrtäljekontor
Elkonstruktion
Ingengörsbyrå