Vi söker system- och produktutvecklare

NEP Norrtäljekontor

Vi söker system- och produktutvecklare inom Elektronik (Analog, Power, HF), Mekanik och Embedded till kontoret i Uppsala.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet och förmåga inom ditt område, deltagit i flertalet produktutvecklingar, från koncept till certifierad produkt.

Meriterande branscher: MedTech, Life Sciences, Industriteknik, Automationsutrustning.

Du gillar mångfald av produkt, bransch, personer, uppdrag, ja i allt du gör.

Du har ständigt utvecklat dig, och vill så göra, samt har du en relevant utbildning inom ditt område.

God förmåga…

… att stötta kollegor inom ditt område.

… att leda teknikutveckling i mindre team/projekt.

… att certifiera och industrialisera produkter

… inom konstruktionsteknik och metoder inom ditt område.

 

Kontakta:

Skriv till info@nepartner.se med rubriken ”Erfaren system- och produktutvecklare till Uppsala”

Bifoga ditt CV och en beskrivning av dig som person.

Varför jobba hos NEP?

Vår engagerande mission och hållbara vision 

Vår mission sträcker sig bortom en enkel affärsstrategi; den är en kallelse till att skapa en positiv förändring i produktcykeln och bygga långsiktiga partnerskap. Hos oss handlar det inte bara om att leverera tekniska lösningar; det handlar om att stärka, förbättra och forma en framtid präglad av hållbarhet och samarbete. 

Mission: Att stärka produktcykeln med hållbara lösningar och relationer 

Vår hängivenhet till hållbarhet går hand i hand med vår mission. Vi strävar inte bara efter att utveckla produkter, utan att skapa lösningar som har en positiv inverkan på samhället och miljön. Genom att integrera hållbarhetsaspekten i varje steg av vår verksamhet, från koncept till leverans, strävar vi efter att vara arkitekterna bakom en grönare och mer hållbar framtid. 

Vårt syfte: Enklare och Tillsammans 

Vår verksamhet genomsyras av två enkla, men kraftfulla ord: Enklare och Tillsammans. För oss är enkelhet en nyckelkomponent. Allt vi utvecklar, från processer till produkter, strävar efter att vara så enkelt och intuitivt som möjligt. Enkelhet främjar effektivitet och användarvänlighet, vilket är avgörande för att skapa meningsfulla och långvariga lösningar. 

Tillsammans är ett ord som är rotat i vårt DNA. Att utveckla en produkt är inte bara en affärstransaktion; det är en gemensam resa med våra partners och kunder. Vi tror på att samarbeta tätt, lyssna på behoven och skapa lösningar som går bortom förväntningarna. Det är genom detta samarbete som vi inte bara levererar produkter utan skapar verkliga värden och långvariga relationer. 

Vår vision: Driva innovation med hållbarhet och samarbete 

Vår vision sträcker sig bortom det konkreta och omfattar det övergripande målet att driva innovation med fokus på hållbarhet och samarbete. Vi ser fram emot en framtid där varje produktutveckling blir ett steg mot en mer hållbar och sammanlänkad värld. Genom att omfamna vårt syfte och mission strävar vi efter att vara förändringsagenter, inte bara inom teknik och ingenjörskonst, utan också inom hur vi formar och förbättrar världen omkring oss. 

Välj oss inte bara för våra tekniska lösningar, utan för vår passion för hållbarhet och vår övertygelse om att de bästa resultaten uppnås tillsammans.

Vi inbjuder dig att vara en del av vår resa mot en enklare, mer hållbar och sammanlänkad framtid.