Få stöd genom hela certifieringsprocessen för att säkerställa att produkten lever upp till regelverken.

NEP – partner för certifiering och utredning

Två kritiska steg för att säkerställa överensstämmelse och kvalitet inom olika industriella områden, är certifiering och utredning. Där är vi på NEP en trygg partner med fokus på områden som elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) och lågspänningsdirektivet (LVD). Vi har specialiserat oss på att bistå företag genom hela certifieringsprocessen. På så sätt kan vi säkerställa att deras produkter uppfyller de nödvändiga standarderna och regelverken som finns att förhålla sig till.

Vår expertis sträcker sig bortom de grundläggande produktkraven. Vi har framgångsrikt erhållit certifieringar enligt internationella standarder som ISO 13485 och ISO 14001. ISO 13485 markerar vårt engagemang för medicinteknisk kvalitet och säkerhet, medan ISO 14001 bekräftar vår dedikation till miljövänlig verksamhet.

Dessa certifieringar bildar en stark symbios och fungerar som riktmärken för vårt dagliga arbete. Genom att kombinera produktion och medicinteknisk expertis samt med miljömedvetenhet strävar vi efter att skapa ingenjörslösningar som är både framstående och ansvarsfulla. Vår ambition är inte bara att uppfylla marknadens förväntningar. Vi vill även sätta standarden för vad som är möjligt när det gäller kvalitet och hållbarhet inom vår bransch.

Anton Gille

Certifieringsprocessen

På NEP besitter vi långvarig erfarenhet inom produktcertifiering. Vårt team av kvalificerade experter är redo att stötta dig genom varje steg av certifieringsprocessen. Vi är medvetna om att varje bransch och varje produkt har sina unika utmaningar. Därför har vi anpassningsbara tillvägagångssätt som garanterar att ditt företag når framgångsrik certifiering i enlighet med dina specifika behov.

Utredningstjänster

Förutom att bistå med certifieringar erbjuder vi på NEP även omfattande utredningstjänster. Våra specialister genomför grundliga utredningar för att identifiera och lösa eventuella problem relaterade till kvalitet, överensstämmelse och säkerhet.

Vi strävar efter att förse våra kunder med helhetslösningar som inte bara uppfyller de nödvändiga kraven utan också ökar effektiviteten och pålitligheten hos deras produkter och processer.

Plexiglaskammare för test av trycksensorer

Enklare tillsammans

Oavsett om du behöver stöd med certifiering eller en noggrann utredning, kan vi på NEP säkerställa högsta standard.