RTS (Rack Test System) är en högpresterande testlösning som är utformad för att effektivisera och förenkla produkttestning.

Rack Test Systems (RTS)

Rack Test System (RTS) är en högpresterande testlösning som är utformad för att effektivisera och förenkla produkttestning i produktion och inom en rad olika branscher och produktfamiljer. Den bygger på en rackmonterad arkitektur som integrerar testinstrument och systemkomponenter i en enhetlig plattform. RTS erbjuder en mängd fördelar för företag och organisationer som kräver noggrann och effektiv testning av sina olika produkter i labbmiljö eller i produktion.

Öka produktiviteten med Rack Test System

Genom att integrera flera testinstrument i en enda plattform minskar RTS omställningstider och ökar testproduktiviteten, vilket i sin tur innebär kostnadsbesparingar och snabbare produkttillverkning.

Framträdande funktioner och fördelar med RTS-lösningar

Flexibilitet och skalbarhet

RTS är konstruerad med flexibel design, vilket gör det enkelt att anpassa och utöka testkapaciteten efter behov. Det innebär att du kan börja med en grundläggande konfiguration och gradvis lägga till fler testenheter när din testverksamhet växer. Du kan också enkelt testa olika typer av produkter i samma RTS då en produktspecifik kontaktfixtur dockas in till systemet. Det blir då enkelt och smidigt att byta testning mellan olika produkter.

Högpresterande testinstrument

RTS integrerar avancerade testinstrument som oscilloskop, spektrumanalysatorer, signalgeneratorer och mer. Detta ger användarna möjlighet att utföra en mängd olika tester på en och samma plattform.

Automatiserad testning med RTS

RTS är utrustad med automatiserade testfunktioner som gör det möjligt att köra tester snabbt och effektivt. Detta minskar manuell arbetsbelastning och ökar noggrannheten och reproducerbarheten i testprocessen. Vid behov kan den även anslutas till en produktionslina för automatisk laddning och urladdning av testobjekt.

Kompakt rackmonterad design

Den rackmonterade designen innebär att RTS tar upp minimalt med utrymme i ditt laboratorium eller produktionsmiljö, vilket gör det idealiskt för miljöer med begränsat utrymme. Har du inte möjlighet att ha ditt Rack Test System på plats erbjuder vi möjlighet att utföra testningen i NEP´s test hub. Här har vi fullt bestyckade testrack (RTS) och vi tar fram en testfixtur och testsekvens anpassad till Er produkt och som enkelt kan anslutas till vår RTS.

Tillverkning
Kraftfull och mångsidig testlösning

Sammanfattningsvis är Rack Test Systems (RTS) en kraftfull och mångsidig testlösning som är utformad för att göra testning mer effektiv och kostnadseffektiv för företag och organisationer som strävar efter att uppnå högsta kvalitet i sina produkter. Med dess skalbara design, avancerade testinstrument och automatiserade funktioner är RTS ett värdefullt verktyg inom områden som elektronik, telekommunikation, medicinteknik, automotive, industriautomation och många andra branscher som kräver hög kvalitet på produkterna som går i produktion.

Som alla våra testsystem kan även Rack Test System (RTS) kopplas upp mot vår molnbaserade testdatabas (NEP TestNet) så att du i realtid kan följa senaste resultaten och enkelt kan ta ut testprotokoll för en specifik enhet. Du kan därmed få mycket hög spårbarhet på din produktion och testresultat.

Enklare tillsammans

Oavsett om du är en produktägare eller företag, strävar vi efter att leverera unika lösningar som tar hänsyn till hela tillverkningsprocessen. Med oss på NEP får du en partner som förstår och stödjer din vision från design till färdig produkt.